Kahdeksas osa valmistui nyt! Toivon lukijoita ja kommentteja, jotta saisin lisää intoa tämän tarinan kirjoittamiseen ja, että parantuisin vieläkin lisää tarinan kirjoittamisessa ja kuvien ottamisessa yms. : )

Amy oli saanut Ranskassa tehtäväkseen hakea jonkun naissimin baseball -pallo. "Mä haen sen kyllä mielelläni!" kertoi Amy. "Mainiota! Saat myös palkkion, kun olet toimittanut sen minulle. Pallo tippui aika varmasti johonkin koloon, kun tutkin hautakammioita. Onnea matkaan!" nainen sanoi.

Takka oli syttynyt palamaan majapaikassa.

Mutta Aly oli rohkea ja alkoi sammuttamaan tulipaloa omin käsin, ennen kuin palokunta ehti paikalle. Palomies kiitti Alya tämän rohkeudesta.

Sillä aikaa Amy oli mennys hautaholviin ja joutui nyt purkamaan kiviröykkiötä. "Huhhuh, onpa tää raskasta touhuu!"

Takka syttyi taas palamaan! Onneksi eräs toinen turisti auttoi Alya sammuttamaan tulipalon ja se oli jo sammutettu, ennen kuin palokunta tuli. Taaskin Aly sai heiltä kehut.

Hautaholvissa Aly löysi luurangon. "Apua! Täällä on kuollut joku..." Aly pelästyi ja meinasi saada sydänkohtauksen, mutta jatkoi silti urheasti matkaansa.

Kun Aly ja Amy palasivat matkaltaan, samaisena iltana Amy kasvoi nuoreksi aikuiseksi. Hänestä tuli todella nätti mielestäni.

Amy päätti mennä heti käymään poikaystävänsä luona. Aaron ei ollut tunnistaa Amya: "Vau, ootko sä Amy? Sustahan on tullut tosi kaunis misu!" Amy nauroi tälle.

Amyn mielestä Aaronin äiti oli aivan ihana. Hän kävi aina välillä rupattelemassa tämän kanssa ja auttoi tätä kaikissa kotiaskareissa.

Alu oli päässyt töistä ja tapasi teatterin edustalla lapsensa, Simonen. "Moi kulta! Miten sinulla menee? Onko iskä ollut kiltti teille?" Aly kysyi. "No kyllä mulla ihan hyvin menee ja silleen, mutta asuisin kyl mieluummin sun ja Amyn kanssa, koska Jeanine ja Aimeen käy tosi paljon mun hermoille!" Simone kertoi.

Amy oli taas nähnyt kuoleman ja suri todella paljon, sillä Aaronin kiltti äiti oli menehtynyt vanhuuteen. "Nyyh, sillä oli niin ihana äiti..." Amy itki.

Seuraavana iltana Aly pääsi töistä ja hän oli saanut ylennyksen. Nyt hän oli rokkitähti, joten hän oli myös toteuttanut elämänhaaveensa. "Vuhuu! Kattokaa kuka tässä on, se on Aly Denker, maailmankuulu rockstara!" Aly tuuletti.

Seuraavana päivänä Aly meni jakamaan nimikirjoituksia. Kaikki olivat todella pyörtyä Aly Denkerin nähdessään.

Aly oli todella suosittu, sillä melkein koko Sunset Valley oli kokoontunut Alyn ympärille pyytämään nimikirjoitusta. Vielä, kun näille kaikille ehtisi sen nimmarin antaa...

Vähän myöhemmin Aly koki myös vanhenemisen. Hänestä tuli vanhus, mutta erittäin hyvin säilynyt vanhus.

Myös Amy sai toteutettua elämänhaaveensa, joka oli saada maalaus- ja kirjoitustaito huippuunsa.

Tämän jälkeen Amy meni ravintolaan hakemaan töitä ja pääsi sinne töihin.

Aly oli ruvennut parantelemaan sähkölaitteita. Nyt nämä ovat paljon turvallisempia ja parempia tuleville sukupolville!

Amyn ensimmäinen työpäivä alkoi. Häntä jännitti ihan hirveästi! Hyvin se menee...

Raskaan työpäivän jälkeen Amy meni kuntosalille virkistäytymään. Ensimmäiseksi hän pulahti uimaan.

Kun Amy oli kävelemässä kuntolaitteille, hän huomasi Lindsayn kuntosalilla ja meni juttelemaan tälle. "No mitenkäs iskän ja muitten siskojen kanssa sujuu?" Amy kysyi. "Ihan hyvin, ootan kyl innolla et täytän 18, ni sit pääsen muuttamaan pois sieltä sekamelskasta!" Lindsay kertoi.

Pienen rupattelutuokion jälkeen Amy meni juoksumatolle kuntoilemaan. Hän halusi kropastaan kiinteämmän.

Kaupungilla hän tapasi poikaystävänsä Aaronin, joka oli vieläkin teini. No mä ootan niin kauan, että se kasvaa...

Sairaalan edustalla Amy jäi rupattelemaan jonkun turistin kanssa. Turistin kotimaa oli Ranska ja Amy kertoi, että oli juuri käynyt siellä ja, että miten kaunista siellä oli.

Amy meni vielä kylpylässä käymään. Hän päätti ottaa manikyyrin ja mutanaamion.

Seuraavana päivänä Amy lähti töihin upouudella autolla. "Onpas täällä ihana uuden auton tuoksu, ahh!"

Aly oli ryhtynyt kasvattamaan puutarhaa vanhuuspäivillään. Aly ei kuitenkaan ollut vielä jäänyt eläkkelle, sillä hän halusi ensin esiintyä mahdollisimman paljon eri paikoissa ja pitää vielä monia nimikirjoitustuokioita.

Aaron tuli käymään ja Amy huomasi hänen kasvaneen lopultakin aikuiseksi. "Vautsivau! Sähän oot vihdoinkin kasvanut, senkin komistus." Amy flirttaili.

Sisään mentyään Amy kosi heti Aaronia ja tämä suostui. Nyt he olivat kihloissa.

Amyn lähdettyä töihin Aly päätti tutustua tyttärensä tulevaan aviomieheen. Hmm.. Tämä Aaron vaikuttaa oikein mukavalta mieheltä. Juuri tuollaisen minun tyttäreni ansaitseekin.

Amy palasi töistä ja Aaron oli vieläkin heillä, joten Amy pyysi Aaronia muuttamaan heille nyt jo, sillä he järjestäisivät kuitenkin piakkoin häät.

Ja niinpä ne häät sitten pidettiinkin. Tässä kuvassa Amy ja Aaron vaihtavat sormuksia ja vieraita on ainakin tusina, tosin heitä ei nyt näy kuvassa. :3

Amy ja Aaron lähtivät häämatkalle Ranskaan, sillä siitä oli tullut Amyn suosikki kaupunki. Amy rakasti Ranskan ystävällisiä ihmisiä ja sen kaunista luontoa, sekä nektaria. Amy meni ensimmäiseksi kirjakauppaan ostamaan uusia reseptejä, sillä hän oli saanut tehtäväkseen Sunset Valleyssa valmistaa kreppejä.

Illalla Amy paistoi ruokaa nuotion äärellä ja Aaron oli poimimassa nektaritilalla hedelmiä.

Kun Aaron palasi he ryhtyivät heti hommiin.

Pelehtimisen jälkeen he menivät kuutamokävelylle ja suutelivat juuri oikeassa paikassa. Tämä oli Amyn ja Aaronin kaunis hääyö.

Pidittekö? Kommentoikaa toki. : )