Aly Denker on juuri täyttänyt 18-vuotta. Hän asui lastenkodissa, mutta pääsi muuttamaan sieltä omaan asuntoonsa tultuaan täysi-ikäiseksi. Lastenkoti kuitenkin avustaa Alya vielä siihen asti, kunnes hän täyttää 21-vuotta (eli kasvaa siis simssissä nuoresta aikuisesta aikuiseksi). Lastenkoti siis hankki Alylle asunnon ja osti tälle tärkeimmät asiat, kuten sängyn, sohvan, pöydän, tuolit yms. Aly otti mukaansa lastenkodista myös omat tavaransa ja siksi hänen kotinsa on näin alkuun jo aika kodikas ensimmäiseksi kodiksi. Aly on luonteeltaan virtuoosi, huumorintajuinen, hurjapää, kunnianhimoinen ja onnekas. Hän pitää ranskalaisesta musiikista, vokista ja pinkistä. Nyt Alyn pitää enää hankkia itselleen työ, jolla hän elättää itsensä. Hänen elämäntavoitteensa on tulla rocktähdeksi.

Tässä on Alyn ensimmäinen kämppä.

Keittiö ja olohuone.

Makuuhuone, jonka on tarkoitus olla pinkki ja prinsessamainen, koska omistaja on itse sellainen. :-)

Siinä tuli nyt muutama kuva Alyn uudesta kodista. : )  Heti Alyn mentyä sisälle, hän istahti koneelle ja alkoi etsiö työtä. Hän pisti hakemuksen Tuikkusilmä teatteriin ja saikin heti sieltä vastauksen, jossa kerrottiin, että hän sai työpaikan.

Työnhaun jälkeen Aly katsoi tarpeelliseksi käydä kitarakurssi. Niin hän päätti heti juosta teatterille, koska muuten olisi myöhästynyt kurssilta.

Kurssin jälkeen Aly valmisti itselleen syksyn salaattia, koska ei osannut vielä kokata paljon muutakaan, mutta ihan hyvää siitä kuitenkin tuli. : )

Yöllä Alyn mentyä nukkumaan, hänen oven takana kaksi naista tuli pimpottelemaan. Alya otti todella paljon pannuun tuollainen yövierailu, mutta meni kuitenkin avaamaan oven ja esittäytyi heille ystävällisesti, sekä kysyi, että mikä hätänä.

Vieraat kuitenkaan eivät osoittautuneet kovinkaan ystävällisiksi, sillä Tamara Donner tuli valistamaan Alya naapuruston säännöistä. Tamara sanoi Alylle: "Ja sinä hemmoteltu pikkuprinsessa et koske minun tai kaverini miehiin, ymmärrätkö??!!" Aly oli todella ihmeissään naapureittensa käytöksestä, mutta Aly ei ole sellaista tyyppiä, joka alistuisi noin typeriin juttuihin ja vastasi: "Mikä sinä täällä olet mua komentelemaan! Painu tiehesi mun tontiltani, äläkä enää ikinä palaa jakelemaan mulle sun ja kaveris turhanpäiväsiä "sääntöjäs"!" Ja niin Alysta ja Tamarasta tuli naapuruston pahimpia vihamiehiä.

Aly meni takaisin nukkumaan ja näki unta siitä, että hänestä tuli maankuulu rockstara.

Herättyään Aly päätti kohentaa kitaransoittotaitojaan.

Ei hän kuitenkaan kauaa ehtinyt siinä rämpytellä kitaraa, sillä hänen oli lähdettävä töihin. Tässä on kuva Alyn ensimmäisestä työpäivästä.

Palattuaan töistä Aly oli niin väsynyt, että meni heti nukkumaan.

Hän näki unta pikkutytöstä, joka keinui puistossa. Ehkä Aly unelmoi jo omista lapsista, niin kukapa sen tietää?

Osa oli lyhyt taas näin alkuun, mutta toivottavasti saitte edes jotain lukunautintoa siitä. : )