Hei taas! Olen saanut toisen osani Denkereistä valmiiksi ja tämä on paaaljon pidempi, kuin tuo eka. Toivottavasti nautitte sen lukemisesta! : D

Aly pääsi illalla töistä pois ja tapasi pomonsa aulassa. Pomo antoi Alylle ylennyksen ja ovesta ulos päästyään Aly päätti hieman tuulettaa sitä. "Vihdoinkin alan etenemään!"

Seuraavana päivänä Aly meni puistoon ja tapasi siellä erään hassun, mutta komean näköisen miekkosen, joka esittäytyi Eetvartiksi. Eetvartilla oli todella paljon huumorintajua ja Aly ihastui Eetvarttiin heti. (En jaksanut etsiä Leighton Sekemotoa enää, joten otin sitten Eetvartin vaihteeksi). : D

Pian tunteet lämpenivät myös Eetvartin puolelta ja hän päätti ottaa Alya kädestä kiinni.

Aly kutsui Eetvartin kylään kotiinsa.

Aly ja Eetvartti flirttailivat vähän aikaa, kunnes Aly tunnusti ihastuneensa Eetvarttiin ja he suutelivat. Se oli Alyn ensisuudelma. (Minusta kuva on ihana!) :'D

Pian he siirtyivät sisälle ja Aly otti härkää sarvista ja kosi Eetvarttia. Eetvartti suostui heti.

He pitivät siinä samassa myös pienimuotoiset häät. :)

Naimisiinmenon jälkeen he ryhtyivät samantien hommiin.

Aly sanoi Eetvartille: "Nyt on myös sinun hankittava työ, jolla elätämme toisemme ja ehkä myös jälkikasvumme." Eetvartti: "Kyllä kulta, minä hankin itselleni jonkun sopivan työn. Menen heti etsimään netistä." Siinä samassa Eetvartti pyyhälsi koneelle ja nettiin ja sai töitä armeijasta.

Pienen hiusmuodonmuutoksen jälkeen Eetvartista tuli ihan söpö. :-)

Eetvartti kävi myös kirjakaupassa ostamassa uusia taitokirjoja, sillä hänen elämänhaaveenaan on tulla nikkariksi. Eli hänen pitää kohottaa sekä logiikkansa, että kätevyytensä huippuunsa. Eetvartti on muuten luonteeltaan huumorintajuinen, flirttaileva ja karismaattinen.

Kotiinpäästyään Eetvartti alkoi heti lukea kätevyydenoppikirjaa.

Seuraavana aamuna Eetvartilla alkoi ensimmäinen työpäivä ja hän meni töihin jännityksestä sokeana.

Illalla, kun molemmat olivat päässeet töistä, alkoi kova taitojen kohentaminen. Eetvartti kuntoili ja Aly soitti kitaraa. : )

Aamulla Eetvartin lähdettyä töihin, Aly alkoi voida pahoin ja oksensi.

Mutta pian oksentelun ja pahoinvoinnin syy sitten selvisikin. Aly oli raskaana. Jippii! :-D

Huomattuaan olevansa raskaana, Aly rynnisti äkkiä sairaalaan hankkimaan terveysohjeita lääkäriltään. (Taas Aly juoksee!) : D

Terveysneuvonnan jälkeen Aly meni kirjakauppaan ostamaan raskautta käsitteleviä kirjoja ja pari ruuanlaittoon liittyvää reseptiä, jotta osaisi myöhemmin lapsensa synnyttyä ja kasvettua isommaksi, laittaa ruokaa.

Kotiinpäästyään Aly alkoi kokata iltapalaa, jota hänen teki yhtäkkiä kamalasti mieli.

Samaan aikaan, kun Aly kokkasi, Eetvartti pelasi netissä shakkia. "Vauhtia kultaseni, mulla on kaamea nälkä!" "Joo joo!" Aly huusi äkäisenä.

Syödessään Aly ehdotti Eetvartille, että pitäisi hankkia ainakin nalle jo valmiiksi. :'D

Oli ihan pakko ottaa tästä kuva, sillä ne ovat niin söpöjä! Huomaa Eetvartin ajatukset! Tuttipullo! Miten söpöä! : DDD

Aamulla amme meni rikki. Aly yritti epätoivoisesti korjata sitä, mutta antoi sen olla, sillä ei siitä tullut mitään. Hän päätti odottaa kunnes Eetvartti saapuisi kotiin ja hän, kun oli sellainen mekaniikkanero, saisi korjata sen ensimmäiseksi.

Kun Eetvartti pääsi töistä, hänelle kerrottiin ylennyksestä, jonka hän sai. : )

Kotiinpäästyään Eetvartti meni Alyn käskemänä hiukan vastahakoisesti korjaamaan ammetta. "Huoh!" hän huokaisi väsymystään.

Seuraavana aamuna oli vuorossa Alyn synnytys ja Eetvartti oli töissä!

Aly soitti äkkiä taksin ja taksikuski tuli tuotapikaa kiidättämään Alyn sairaalaan synnyttämään.

Eetvartti kuitenkin jätti työnsä kesken ja juoksi sairaalaan Alyn tueksi. Sairaalasta lähdettyään heillä oli kaksi pientä vaaleanpunaista nyyttiä mukanaan. :-)

Tässä on Amy. Hän on luonteeltaan arjen sankari ja taiteellinen. <3

Ja tässä taas on Aimeen. Hänen luonteensa on herkästi innostuva ja nero.

 

Tässä taas oli tämänkertainen osa. Toivottavasti piditte! :-) Kommentteja toivoisin kaikilta, jotka tätä lukevat, koska haluaisin tietää, mitä mieltä olette tästä. : )