Heips! Neljäs osa putkahti nyt ulos, toivottavasti jaksatte lukea loppuun. : )

Ps. Tiedän kuvat ovat erikokoisia, joten yrittäkää kestää se! : ))

Aimeenilla oli tylsää, joten hän päätti mennä taas haukkumaan siskonsa, Amyn, taiteilijaharrastusta. "Mitä sä oikeen luulet maalaavas? Ethän sä osaa mitään. Hahahaha! Turhaa ees yrität senkin friikki!" Amya ärsytti siskonsa ainainen ilkkuminen, mutta hän yritti olla suuttumatta ja ei sanonut mitään, kohautti vain olkiaan, joten Aimeen poistui paikalta, sillä hän huomasi, ettei siskosta saanut mitään irti tällä kertaa.

Aimeen lähti purkamaan tylsistymistään puistoon ja tapasi siellä poliisin. Hän meni osoittelemaan poliisia ja huusi tälle: "Mikä maha! Hahahaa! Et sä tolla mahalla niitä varkaita kiinni saa, koska ne on sua paitsi älykkäämpiä myös parempi kuntoisia eikä niillä sitäpaitsi oo noin hirveetä mahaa! Hähähähää!" Siitäkös poliisi pahastui ja juorusi kaikille työtovereilleenkin, että tätä tyttöä olisi vainottava, kun hän tulee teini-ikään.

Kotona Aly huomasi olevansa taas kerran raskaana. "Voih, Aimeenissa on jo tarpeeks tekemistä..."

Puistosta Aimeen lähti kävelemään johonkin. Hän päätyi Clavelien talolle. Niinpä hän tunki heille kylään, mutta onneksi Clavelien papparainen ei pahastunut Aimeenin tulosta.

Illalla muuan naapuri tuli kertomaan, mitä kaikkea pahaa Aimeen oli tehnyt päivällä ollessaan ulkona. "Ensin se osotteli ja nauro sinivuokolle ja sit se tuppautus noin vaan Clavelleille kylään." Aly huokaisi: "Voi kunpa Aimeen olisi yhtä kiltti ja tottelevainen kuin siskonsa, Amy."

"Miten sinä saatat pettää perheemme näin? Taas olet häpäissyt minut naapureitten silmissä, nyt he juoruavat, etten minä ole hyvä äiti ja odotas vaan jos käytöksesi ei parane, pian ovellamme kolkuttelee jo sossuntantatkin! Uskallappas vielä tehdä lisää kolttosia!"

"Hah! Mä en sun uhkailujas pelkää, enkä mä pelkää niitä tyhmiä juoruilevia akkojakaan! Antakaa tulla vaan ja soittakoot sossutki ovelle, ei mua pelota! Ootte oikeesti säälittäviä! Eiks teille riitä se et mä istun päivät pitkät koulunpenkillä ja pakerran paskaa????!!!" Aly kauhistui Aimeenin kielenkäytöstä: "ALY!!! Älä kiroile! Mikset sä osaa käyttäytyä?" "Älä kiroile, tee tätä, tee sitä! Aina vaan sääntöjä ja kieltoja! Siinä on syy miksen mä HALUA käyttäytyä!" huusi Aimeen takaisin.

Seuraavana päivänä, kuin mitään ei olisi tapahtunut Aimeen istui kiltisti siskonsa vierellä koulubussin penkillä.

Aly päätti kertoa raskaudestaan ensimmäiseksi Amylle: "Kulta, tuota... olen raskaana... eli siis sinä saat joko siskon tai veljen." "Voi äiti! Kuinka ihanaa!" Amy kiljahti.

Pian Eetvartilla oli synttärit ja hän kasvoi nuoresta aikuisesta aikuiseksi. Ei hän paljoakaan muuttunut, mitä nyt ryppyjä tuli hiukan.

Koko perhe oli kokoontunut katsomaan Alyn mahaa, sillä nyt kaikki tiesivät jo hänen olevan raskaana. "Voi kulta, taas joku piipahtaa tähän maailmaan uutena perheenjäsenenä..." Eetvartti huokaisi.

Eikä kauaa kestänyt, kun se pulpahtaminen jo alkoi. Se tapahtui samana päivänä Alyn ollessa kävelyllä puistossa. Lapsivesi tuli keskellä kirkasta päivää, ihmisten tuijottaessa.

Sairaalasta synnytettyään Aly kantoi pientä koria. Korin sisällä oli KOLME TYTTÖVAUVAA! KOLME!!!

Tässä on vauvojen yhteiskuva. Simone: hyvä ja ystävällinen. Lindsay: arjen sankari ja yksinäinen susi. Jeanine: sohvaperuna ja paha.

Amy halusi maalata äidistään kuvan, sillä hänen mielestään Aly oli todella kaunis ja hän toivoi salaa, että olisi perinyt Alyn kauneuden.

Eetvartti sai vihdoinkin toteutettua elämänhaaveensa. Eli hänen piti kohottaa kätevyys ja logiikka huippuunsa. :)

Amy kasvoi pian lapsesta teiniksi ja kyllä hänestä omasta mielestäni tuli todella kaunis ja persoonallinen. : )

Amyn jälkeen myös kolmoset kasvoivat vauvasta taaperoiksi.

Amy rakasti myös siskojaan ja meni heti opettamaan Lindsaylle puhumista. "Sano kamera." "Amela!" :')

Aimeen kasvoi teiniksi heti Amyn ja kolmosten jälkeen. Hänestä tuli paha.

Illalla Aimeen karkasi kotoa, koska hän oli taas riidellyt äitinsä kanssa. "Mä en enää jaksa! Mä en vaan jaksa helvetti!!!"

Poliisit kuitenkin partioivat yöllä kaduilla ja he saivat Aimeenin kiinni. "Jäitpäs kiinni! Hahahaa!" Ja Aimeen huomasi, että poliisi oli sama, jota hän oli kerran lapsensa tylsyyttään pilkannut. "No voi helvetin kuustoista!" Aimeen parkaisi.

"Ja vai, että oikein poliisikyydilläkös sitä tullaan varhain aamuyöstä kotiin!!? Huoh, sinä oot toivoton tapaus, Aimeen." Aimeen ei jaksanut sanoa sanaakaan äidillensä, vaan käveli sisälle.

"Aaa! On se niiin kauheaaaa ko on yöt pois kotoaaaa!!! Kylläpäs väsyttää..."

Samaan aikaan Amy pyyhälsi keittiöön aamiaiselle, joten Aimeen päätti purkaa kiukkunsa Amyyn.

"Hei lehmä katos tänne päin! Näin! Annan sulle oikee Aimeenin kädestä, siskokulta!!! Hahaa!"

"Nyt riitti!" ja Amy hyökkäsi jälleen kerran. Hän ei aikonut sietää enää yhtään enempää siskonsa kiusaamista, vaan aikoi laittaa kova kovaa vastaan!

"Äläkä enää tuu mulle urputtaan, ko hoida vaan omat asias kuntoon, SISKOKULTA!" Amy huusi voitonriemuisena, sillä hän oli taas voittanut Aimeenin tappelussa.

Tässä taas tämänkertainen jakso. Kiitos ja kumarrus teille, jotka jaksoitte lukea tämän loppuun.<3 Kommentteja?