Tämä tuli nopeasti muiden perään, sillä talossa alkaa käydä ahdasta ja tilan raivaamiseen aukesi nyt mahdollisuus, sillä kolmikko kasvoi teineiksi. Tässä osassa siis on perijä-äänestys lopussa mukana. Jos ette jaksa lukea loppuun tarinaa, niin äänestäkää edes jotain näistä teineistä perijöiksi! : D

Koulun jälkeen Lindsay meni kaverinsa luo kylään. Ensimmäiseksi hän alkoi tehdä läksyjään, sillä koulu oli Lindsaylle todella tärkeä juttu.

Kotona Simonelle ja Jeaninelle oli jälleen kerran syttynyt tappelu. "Sä oot niin aivoton idiootti!" Jeanine huusi Simonelle ja hyökkäsi tämän kimppuun.

Aimeen muutti tyyliään, sillä hän oli niin kyllästynyt etuhiuksiinsa ja muutenkin koko yhdistelmään. "Nyt mä oon kyllä paljon coolimpi!"

Läksyjenteon, tappelun ja tyylinmuutoksen aikana Amy oli hakemassa itselleen töitä kylpylästä. Sieltä hän saikin töitä kylpyläasiantuntijana. "Sinä vaikutat erittäin kypsältä ja ahkeralta nuorelta, Amy Denker. Palkkaan sinut ehdottomasti!" sanoi hänen työnantajansa.

Työnsaannina jälkeen Amy huomasi viereisen kuppilan ja päätti käydä ruuanlaitto -kurssin, jotta osaisi myös kokata ehkä, jopa tuleville lapsilleen.

Kuppilan pihalla hän huomasi Leighton Sekemoton ja meni juttelemaan tämän kanssa. Heille syntyi mukava keskustelu ruuista: "Mä tykkään tosi paljon mun mutsin salaateista." Amy kertoi. "Aijaa, mä söisin mieluiten ihan vaan pannukakkuja mansikkahillon kera." Leighton sanoi.

Aimeen oli hakenut töihin mausoleumiin ja hänen ensimmäinen työpäivänsä oli juuri päättynyt. On tämä hautausmaa sitten kiinnostava paikka. Tiedä mitä täällä tapahtuu öisin, kun kaikki jo nukkuvat. Pitäsköhän tulla kattomaan joku kerta... Niinpä niin, Aimeen rakasti kaikkia kauhujuttuja sun muita hämäriä asioita!

Eetvartti oli innostunut kalastamisesta. Koskahan se kultakala mahtaa napata. Hihihihii!

Aikaisin aamulla Amy ryhtyi maalaamaan ja sai kohotettua maalaamisen huippuunsa. Hänestä oli tullut oikea mestarimaalari ja vielä aika pienessä ajassa. : )

Iltapäivällä Denkereillä oli kova jumppatuokio. Siinä jumppaa kolme simiä yhtäaikaa, vaikka yhtä ei näykkään kuvassa. : D

Seuraavana päivänä, koulun jälkeen, Amy meni käymään Aaro Andrewsin luona. Amy oli jo pitkään ollut kiinnostunut Aarosta ja oli kyllä huomannut, kuinka Aaro tuijotti häntä. Amy tunnusti Aarolle ihastuneensa häneen: "Aaro mä sanon tän nyt suoraan, koska oon suorapuheinen. Mä oon todella ihastunu suhun!" Aaro oli aivan pökerryksissä tuon kuultuaan, mutta onnellinen ja Amy huomasi sen, vaikka Aaro ei sanonutkaan mitään.

Tunnustuksensa jälkeen Amy tarjosi Aarolle hierontaa. Siinä Aaro sitten myös tunnusti olevansa ihastunut Amyyn jo kauan, mutta ei ollut uskaltanut lähestyä tätä siinä mielessä.

Amy keskeytti hierontansa ja suuteli Aaroa. "Aaro mä en tiedä et mitä mä tunnen tarkalleen, mut must tuntuu et oon enemmän ku ihastunu..."

Eikä Amy saanut edes sanottua lausettansa loppuun, kun kuului kauhea kiljahdus ja Aaro juoksi sohvan luo. Aaron isä oli kuollut... aivan yhtäkkiä. Ja juuri, kun heillä oli ollut niin ihana hetki.

Amy järkyttyi ja sai traumat kuoleman näkemisestä. Eih, miks nyt... Voi Aaro parkaa, mitä mä nyt voin sanoa... Kyynelet valuivat Amynkin silmistä, toisten huutaen tuskasta.

Sitten tuli herra kuolema. Se tuli noutamaan Aaron isää pois, kauas pois, niin kauas horisontin ja rajan taa...

Aaron haamun häivyttyä, viikatemies vain istahti nojatuolille, joten Amy ryhtyi kättelemään herra kuolemaa. :'D

"H-hauska tutustua, minä olen Amy Denker." Amy kätteli viikatemiestä ja värisi pelosta, mutta kiusaus puhua viikatemiehelle oli niin suuri ja nyt siihen oli jopa tilaisuus. "Terve kuoma, minun tuskin tarvitsee esittäytyä enempää." herra Kuolema vastasi kylmällä äänellä.

Kuoleman lähdettyä Amy näki Aaron surun ja yritti piristää tätä: "Kulta, kaikki lähtee joskus, nyt oli sun isän vuoro, mutta sun isä oli niin vanha jo ja nyt hänellä on varmasti hyvä olla..." Aaron hymyili vähän.

Kotona kolmoset, jotka eivät olleet onneksi nähneet ainakaan vielä näin kauheita asioita, kasvoivat lapsesta teiniksi. Ensimmäiseksi Simone:

Seuraavaksi Jeanine (jolla on KAMALAT posket!):

Ja viimeisenä Lindsay (jolla on aivan KAMALA nenä!):

Andrewseilla Aaro meni nukkumaan. Amy jäi heille vielä hetkeksi siivoamaan taloa, sillä tahtoi auttaa surevia ja etenkin oman kultansa tähden.

Hän meni vielä antamaan Aarolle pusun poskelle ja lähti kotiin. En voi jäädä näin surulliseen ympäristöön. Mulla on todella kauhea olo sisältä...

Kotona Amy kuitenkin piristyi, sillä huomasi, että kolmoset olivat kasvaneet! "Jahuu, tehän ootte nyt niinko teinei, no onneks olkoon vaan pikkuset!" : D

Tässä oli tämänkertainen osa, mutta selatkaa alaspäin, sillä siellä on perijä-äänestys.

Perijä-äänestys

1. Amy Denker. Luonne: arjen sankari, lukutoukka, taiteellinen ja onnekas. Elämänhaaveena Amylla on tulla maineikkaaksi kirjailijaksi ja hän pitää violetista, falafeleistä ja klassisesta musiikista. Ja osa on voinut ehkä myös huomata, että Amy on erittäin suorasanainen, ahkera koululainen, sekä toisista ihmisista huolehtivainen. Amy vihaa siskoaan Aimeenia, eikä myöskään pidä kauheasti Jeaninestakaan.

2. Aimeen Denker. Luonne: nero, herkästi innostuva, snobi ja paha. Hänen elämänhaaveensa on tulla pahuuden perikuvaksi ja hän pitää latinosta, limettipiirakasta ja pinkistä. Aimeen salaa ihastustaan pinkkiin, sillä hän kuvittelee sen vievän hänen "egonsa", niinkuin hän siitä sanoo. Aimeen on myös oikea vastarannan kiiski ja niinkuin siskonsa, Amy, hän on myös erittäin suorasanainen. Aimeen on isintyttö ja inhoaa äitiään, Alya. Aimeen polttaa salaa tupakkaa aina kavereidensa seurassa, mutta Amy tietää sen. Aimeenin pahin vihamies on hänen siskonsa, Amy ja hän pilkkaa Amya, Amyn taiteellisuudesta. Ehkä Aimeen on hieman kateellinen Amylle? Ken tietää.

3. Simone Denker. Luonne: epäonninen, kömpelys, ystävällinen ja hyvä. Simonella ei ole vielä elämänhaavetta ja hän pitää latinosta, vokista ja pinkistä. Simone taasen ei piilottele sitä, että rakastaa pinkkiä, toisin kuin siskonsa. Simone on avoin ja kiltti tyttö, sekä pitää molemmista vanhemmistaan, eli ei ole isintyttö niin, kuin Aimeen tai äidintyttö, kuin Amy. Simone käy koulua hyvin ja hänellä on paljon kavereita. Ainoat ihmiset tässä simsmaailmassa, joista Simone ei pidä, on hänen siskonsa Aimeen ja toinen siskonsa Jeanine. Simone näet inhoaa pahoja simejä, tietysti koska on itse hyvä ja ystävällinen.

4. Jeanine Denker. Luonne: sohvaperuna, säästeliäs, hurjapää ja paha. Jeaninen elämänhaave on myös tulla pahuuden perikuvaksi, kuten siskonsa Aimeeninkin. Jeanine pitää egyptiläisestä musiikista, limettipiirakasta ja turkoosista. Jeanine on melkeinpä kuin samastunut siskoonsa Aimeeniin ja Aimeen vain kannustaa tätä. Jeanine vihaa täysin samoja ihmisiä, kuin Aimeenkin ja on myös äitinsä kanssa riidoissa. Jeanine ei ole kuitenkaan täysin piittaamaton koulunsa suhteen, eli tässä asiassa Jeaninen ja Aimeenin voisi erottaa toisistaan. Juu eli kyllä Jeanine vielä ainakin tekee todella ahkerasti läksynsä ja on aina ajoissa koulussa.

5. Lindsay Denker. Luonne: yksinäinen susi, arjen sankari, herkästi innostuva ja kasvissyöjä. Myöskään Lindsaylla ei ole vielä mitään elämänhaavetta, hän pitää latinosta, dim sumista ja sinisestä. Pistäkää muuten merkille, että Lindsay on ainoa perheen vihreäsilmäinen henkilö. Voi kunpa tuota karseaa nenää ei olisi tullut hänelle! No, mutta kuitenkin, asiaan. Lindsay ei eroa paljoakaan siskostaa, Simonesta, jonka kanssa hän tulee todella hyvin toimeen. Lindsaylla vaan ei ole hirveästi kavereita, sillä hän ahdistuu suuresta väkijoukosta ja hänelle tärkeintä on muutama hyvä ystävä tai kaveri. Lindsay käy myös hyvin koulua ja pitää myös molemmista vanhemmistaan, sekä inhoaan Aimeenia ja Jeaninea, heidän ilkeytensä tähden.

Tässä oli perijäehdokkaat ja toivottavasti tulee paljon ääniä! Eli äänestäkää!!!

Mulla on omat toiveeni tän perijä-äänestyksen kanssa. :'D